tisdag 28 oktober 2008

Nu flyger vi!

Nu är vår sista dag i nästan vinterkalla Sverige här. Vi är packade och klara. Har nog lite övervikt som vi måste fjäska bort eller betala i våra sammanlagt 4 resväskor. Allt annat är fixat. Taxin kommer kl.16.15 och kör oss till terminal 5 på Arlanda.

Här kommer vi att försöka skriva i morgon igen när vi är framme. Vi ska vara framme vid kl.14 zambisk tid (kl13 svensk). Då kommer vi att svettas. Misstänker att det första jag kommer att vilja göra är att duscha!

Ta hand om er så hörs vi snart och ses om 6 månader!

Kramar familjen Changala

4 kommentarer:

Anders sa...

Va skönt att få åka till värmen nu när kylan kommer till Sverige...bra tajming! Ni kommer garanterat att ha det kanonbra i Zambia och vi här hemma kommer sakna er men vi ses ju igen till våren=)

Ta hand om er!

Kram Lena (jag använder Anders inloggning eftersom jag inte har något eget google-konto)

Anonym sa...

Oh nu anländer ni snart till Zambia! Väntar med spänning på nya uppdateringar och få veta hur det känns att vara tillbaks! Här är det så kallt idag och halkan var ett faktum, jag var som Bambi på hal is på väg till jobbet...
Massa kramar och så hörs vi på vilda webben!

Anki sa...

Hoppas att resan har gått bra! Skönt för er att ha en lång tid tillsammans i Zambia, men vi kommer ju att sakna er. Skicka många långa solstrålar hit till oss nu när mörka november trätt in. Vår flytt gick bra och nu ska vi bara försöka att bringa ordning i kaoset - hitta barnens kläder till exempel.

Sköt om er!

Kramar från (moster) Anki

Vita vackra ting sa...

Hej hej! Hoppas ni har det bra och att resan gick som planerat. Uppdatera oss så fort ni kan! Är så nyfiken på hur ni har det. Här är det så mörkt nu... Men ska ändå försöka ta mig ut på en löparrunda... Ta hand om er!
Kramar